Lessen volwassenen zomerseizoen

De lessen voor volwassenen zijn voorbehouden aan BTC leden ouder dan 18 jaar. Elk jaar moet het lidmaatschap vernieuwd worden voor de lente daar deze geldig is van 1 april tot 31 maart. Ga naar rubriek “Over BTC – lid worden ?” – spelend lid, indien dit nog niet in orde is.

Hieronder een beschrijving van de lessen die worden aangeboden telkens met een link naar het inschrijvingsformulier.

Groepslessen voor Nieuwe BTC leden – Start to Tennis

Wie voor de 1ste maal volwassen zomerlid is op BTC krijgt als vorm van integratie 5 gratis groepslessen. Deze lessen worden slechts 1 maal georganiseerd in de lente, schrijf U dus tijdig in.

Deze lessen worden gegeven op maandagavond en woensdagavond tussen 19u en 23u volgens de formule “Start to Tennis”. De groepen worden ingedeeld volgens niveau.

De lessen starten op 6 mei of 8 mei en dit gedurende 5 weken (1u per week). Inschrijven kan tot maandag 22 april.

Inschrijvingsformulier

Groepslessen – Recreatieve formule “ (Re-) Start to Tennis”

Deze lessen worden bij voorkeur gegeven op dinsdag- en donderdagavond tussen 20u en 23u  tijdens de maanden mei en juni. Andere dagen zijn mogelijk indien er plaatsen overblijven.

Doelgroep : recreatieve spelers zowel voor beginners als gevorderden, de groepen worden ingedeeld volgens niveau – 4 deelnemers

De eerste lessen starten in de week van 6 mei en dit gedurende 5 weken (1u per week). Inschrijven kan tot maandag 22 april.

Prijs per persoon voor 5 lessen (4 deelnemers) van 1 uur : 60€

Bij slechts 3 deelnemers zal de prijs gewijzigd worden naar 80€ per persoon voor de 5 lessen.

Groepslessen – Competitieve formule

Deze lessen worden bij voorkeur gegeven op vrijdagavond tussen 20u en 23u tijdens de maanden mei en juni. Andere dagen mogelijk indien er plaatsen overblijven.

Doelgroep : interclub en competitieve spelers – 4 deelnemers

De eerste lessen starten op vrijdag 10 mei en dit gedurende 5 weken (1u per week). Inschrijven kan tot  maandag 22 april.

Prijs per persoon voor 5 lessen (4 deelnemers) van 1 uur : 60€

Privélessen – 2 personen

Deze lessen worden gegeven aan 2 deelnemers en aangepast volgens hun niveau. De lessen kunnen in de week zowel overdag als ’s avonds gegeven worden.

Tijdens de maanden april tot juni wordt er vanaf 16u voorrang gegeven aan groepslessen.  Noteer beknopt uw beschikbaarheden.

Deze lessen kunnen het hele zomerseizoen georganiseerd worden.

Prijs per persoon voor 5 lessen van 1 uur : 100€ I

Inschrijvingsformulier

Opgelet : de 2 lesnemers dienen elk een inschrijvingsformulier in te vullen.

Privélessen – 1 persoon

Deze lessen worden gegeven aan 1 deelnemer en aangepast volgens het niveau. Deze lessen kunnen in de week zowel overdag als ’s avonds gegeven worden.

Tijdens de maanden april tot juni wordt er voorrang gegeven aan groepslessen.  Noteer beknopt uw beschikbaarheden.

Deze lessen kunnen het hele zomerseizoen georganiseerd worden.

Prijs per persoon voor 5 lessen van 1 uur : 200 €