Zomerstages Jeugd

De zomerstages zijn voorbehouden aan BTC leden. Om BTC lid te worden ga hiervoor naar rubriek “Over BTC” – lid worden ? – spelend lid. Voor kinderen tot 8 jaar bedraagt het lidgeld met verzekering 35€. Wie ouder is betaalt volgens leeftijd zie rubriek “over BTC” – lidgelden. Kinderen ouder dan 8 jaar die uitsluitend éénmalig 1 stage willen volgen kan de verzekering en lidgeld teruggebracht worden naar 35€ voor de ene week. Gelieve dit wel in de opmerking te noteren bij de inschrijving van de stage.

Er worden 6 recreatieve en 5 tornooistages georganiseerd.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kunnen stages vroegtijdig afgesloten worden indien deze volzet zijn. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Een inschrijving voor een recreatieve stage wordt pas definitief na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling stageweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Een inschrijving voor een tornooistage wordt pas definitief indien dit deelmaakt uit het gekozen competitiepakket en betaald is of na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling tornooiweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de desbetreffende stage tussen 8u30 en 9u, indien dit niet deelmaakt van het competitiepakket.

Hieronder een beschrijving van de stages die worden aangeboden telkens met een link naar het inschrijvingsformulier.

 

Recreatieve zomerstages

De stages zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.

De groepen worden ingedeeld op basis van niveau en leeftijd. Indien nodig zullen de trainers nog wijzigingen doorvoeren in de groepen zodat iedere deelnemer in de optimale groep zit.

Deze stages zijn voor niveau : wit, blauw, rood, oranje, groen, geel/maxi. Uitleg over de niveaus vindt U onder rubriek wintercyclus.

Dagplanning :

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u : opwarming, tennisles, omnisport, conditietraining, sport en spel, matchsituaties. Er is 1 pauze in de voormiddag en 1 pauze met vieruurtje in de namiddag.

Van 12u tot 13u30 : middagpauze met warme maaltijd op de club

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Op vrijdag worden er tennistests afgelegd en wedstrijdjes gespeeld. Om 16u is er een prijsuitreiking voor alle kinderen.

 

Prijs voor een stage niveau wit, blauw of rood : 180€ (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen). De prijs voor de 3 daagse recreatiestage 1 is 105€.

Prijs voor een stage niveau oranje, groen, geel/maxi : 190€ (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen). De prijs voor de 3 daagse recreatiestage 1 is 110€.

Het 2de en volgend kind van hetzelfde gezin krijgt 10€ korting indien er wordt ingeschreven voor dezelfde week bij een 5 daagse stage.


Data recreatieve zomerstages :

Stage 1 : van maandag 5/7 tot vrijdag 9/7. 

Inschrijvingsformulier recreatiestage 1

Stage 2 : van maandag 12/7 tot vrijdag 16/7. 

Inschrijvingsformulier recreatiestage 2

Stage 3: van maandag 26/7 tot vrijdag 30/7.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 3

Stage 4: van maandag 2/8 tot vrijdag 6/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 4

Stage 5: van maandag 16/8 tot vrijdag 20/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 5

Stage 7: van maandag 23/8 tot vrijdag 27/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 6

 

Tornooistages :

Alleen kinderen die competitielessen volgen, tot en met geboortejaar 2005 en met een maximum klassement van 30 punten, kunnen zich hiervoor inschrijven. Inschrijven kan alleen voor een volledige week.

Maximum aantal deelnemers : 12 , Minimum aantal deelnemers : 8

Dagplanning :

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u : opwarming, conditie, wedstrijdoefeningen

Om 12u : warme maaltijd op de club

Na het middagmaal vertrekken de spelers naar een tornooi in de buurt. Zij speken officiële wedstrijden onder begeleiding van de trainers. Na de wedstrijden worden er samen met de trainers analyses en evaluaties gemaakt. Indien er meerdere spelers geen wedstrijd hebben die dag zal een groep onder begeleiding van een trainer oefenwedstrijden spelen op BTC.

Het einduur van de stage hangt af van de planning van de wedstrijden. Trainers nemen contact op met de ouders de dag zelf.

Ouders die kunnen instaan voor het transport van en naar de tornooien zijn steeds welkom. Gelieve dit ‘s morgens te melden aan de trainers.

De spelers worden ingeschreven door de trainers in 2 tornooien (of eventueel in 2 reeksen indien niet haalbaar).

Indien de stage deelmaakt van het competitiepakket en deze betaald is, dient men niet meer te betalen.

Indien men apart inschrijft voor de tornooistage is de prijs per stage 230€ (inschrijvingsgelden tornooi en warme maaltijd inbegrepen) en dient men een voorschot van 50€ te betalen bij de inschrijving (zie tekst bovenaan).

Voor een tornooistage wordt er geen gezinskorting gegeven voor een 2de kind, een korting is verrekend voor 2×1,5u in de lente + 2 tornooistages.


Data tornooistages :

Tornooistage 1 : van maandag 6/7 tot vrijdag 10/7 – Woten en Kromveld

Inschrijvingsformulier tornooistage 1 INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Tornooistage 2 : van maandag 13/7 tot vrijdag 17/7 – Pajottenland + TC Machelen Diegem

Inschrijvingsformulier tornooistage 2 INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Tornooistage 3 : van maandag 3/8 tot vrijdag 7/8 – SDI + TC Laeken

Inschrijvingsformulier tornooistage 3

Tornooistage 4 : van maandag 17/8 tot vrijdag 21/8 – Smash Londerzeel + Boom TC

Inschrijvingsformulier tornooistage 4 INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Tornooistage 5 : van maandag 24/8 tot vrijdag 28/8 : T Zeen Sterrebeek + Tc Wingfield 

Inschrijvingsformulier tornooistage 5