Maatregelen coronavirus

Beste BTC’ers,

De op nationaal niveau genomen maatregelen voor het indijken van de mogelijke verspreiding van het corona-virus laten het bestuur van uw club geen andere keuze dan te beslissen tot het sluiten van zowel het clubhuis als de ballon voor de rest van de maand en in principe tot 3 april e.k.

Alle lessen en trainingen worden in samenspraak met de BTC Tennisschool afgelast, ook deze die normaal zouden doorgaan in de sporthal van Wemmel, te meer dat alle indoor infrastructuur van de Gemeente Wemmel gesloten wordt.

Deze beslissing is helaas onvermijdelijk en bedoeld om maximaal de gezondheid van onze leden te vrijwaren.

Er kan dus helaas niet gespeeld worden, en het bestuur zal nog overleggen wat betreft de mogelijkheid van enige vorm van compensatie voor deze situatie die vanzelfsprekend overmacht betekent.

Het bestuur dringt er op aan dat iedereen het gezond verstand laat spelen, deze maatregelen aanvaardt en de nodige voorzichtigheid in acht neemt.

Met sportieve groeten.

Namens het bestuur van de BTC
Johan De Keersmaeker
voorzitter