Kom op Tegen Corona in Augustus!

Helaas zal er deze zomer geen Kom op tegen kanker tornooi georganiseerd worden. Dit bijzonder tornooi wordt niet alleen het slachtoffer van de coronacrisis maar ook van zijn eigen succes. Het brengt te veel volk uit verschillende clubs samen en dat is in coronatijden geen goed plan.

Je kan evenwel vrijblijvend  Kom op tegen Kanker steunen door een gift  (vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest) op bankrekeningnummer KOTK – BE03 4886 6666 6684 (met mededeling “110-074-709 gift”) over te maken.

Maar daarom niet getreurd : Kom op tegen Kanker wordt in augustus Kom op tegen Corona!

Schrijf u vanaf nu in voor het intern clubtornooi op BTC !

Een intern clubtornooi tussen BTC-leden in dezelfde periode als voorzien voor KOTK : 15 – 23 augustus

Er wordt dubbel dames, dubbel gemengd en dubbel heren gespeeld in 3 categorieën :

  •  6-8 punten
  •  8-30 punten
  • + 30 punten

Er kan ingeschreven worden in maximum 2 categorieën via volgende link : https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=70277

De deelnameprijs bedraagt 5 euro per speler en zal bijdragen tot de nieuwe infrastructuurwerken van onze club.

Allen samen tegen corona (met de nodige voorzichtigheid)!

16e BTC-Senioren-Dubbel-Overdag-toernooi ten bate van KOM OP TEGEN KANKER

Dit toernooi gaat door van maandag 10 tot en met zondag 16 augustus 2020 en wordt overdag (tussen 9.30u en 17.30u) gespeeld. Het toernooi begint met een poulefase (in principe poules van 4) en eindigt in het WE met een uitschakeling fase.

Er wordt gespeeld in 3 reeksen :

  • Dubbel Heren
  • Dubbel Dames
  • Dubbel Gemengd

Het is voorbehouden aan heren 60+ en dames 60+.
Een ploeg mag maximaal 33 punten hebben.
Er mag ingeschreven worden in twee reeksen, voor zover jullie speelmogelijkheden dit toelaten.

Inschrijven kan uiterlijk tegen 4 augustus via deze link: https://www.brusselsetennisclub.be/inschrijvingsformulier-seniorentornooi-kotk-2020

(Om ons toe te laten het toernooi zo goed mogelijk voor te bereiden, verzoeken wij jullie de gegevens volledig in te vullen.)

Het spreekt voor zich dat alle instructies i.v.m. Corona van de veiligheidsraad en Tennis Vlaanderen  in acht zullen worden genomen. Jullie worden allen verwacht deze regels strikt na te leven.

Op eerdere edities van het toernooi hebben velen reeds genoten van de sportiviteit en de gezelligheid.  Wij willen er extra de nadruk op leggen dat naast het sportieve aspect van dit toernooi het sociale aspect en vooral het goede doel van deze organisatie centraal staan. Mochten jullie deze boodschap ook kunnen doorgeven aan familie en/of vrienden om ze aan te sporen deel te nemen, doe dit dan heel zeker.

Met sportieve groeten,

De wedstrijdleiding,

Hubert Decramer, Herman Braet, Kris Westelinck, Hugo Van den Broeck, Hedwig Laheye, Chris De Moor