BTC Padel-toernooi

Beste leden,

Aangezien er tijdens de zomer wegens COVID-19 veel tornooien werden afgelast, heeft BTC besloten om haar leden te trakteren op een padel ledentornooi in de week van 21 tot en met 26 september.

Hoe gaat het toernooi in zijn werk?
Van maandag tot donderdag wordt er op elke avond een poule afgewerkt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen gaan er x- aantal deelnemers door naar de eindfase van het toernooi dat op zaterdagavond 26 september zal gespeeld worden tijdens de opening van de nieuwe tennishal.

Elk team zal in de poulefase 3 wedstrijden spelen en starten om 18u of om 20u30

Organisatie met 2 poules op 2 terreinen 
Rotatie  Terrein 1  Terrein 2 
1 > 18u Wedstrijd 1  Wedstrijd 2 
2 > 18u45 Wedstrijd 3  Wedstrijd 4 
3 > 19u30 Wedstrijd 5  Wedstrijd 6 
4 > 20u30  Wedstrijd 1  Wedstrijd 2 
5 > 21u15  Wedstrijd 3  Wedstrijd 4 
6 > 22u  Wedstrijd 5  Wedstrijd 6 

Voor wie?
Enkel padel BTC-leden mogen zich inschrijven voor dit tornooi. Er zal zowel een reeks heren als een reeks vrouwen worden georganiseerd.

Hoe schrijf ik mijzelf en partner in voor het vrouwentoernooi?
Een email sturen naar padel@brusselsetennisclub.be met jouw eigen naam + de naam van jouw partner en bevestigen dat je aanwezig kan zijn op zowel maandag 21 september (poulefase) als zaterdagavond 26 september (eindronde).

Hoe schrijf ik mijzelf en partner in voor het mannentornooi?
Een email sturen naar padel@brusselsetennisclub.be met jouw eigen naam + de naam van jouw partner + vermelden welke dag jullie niet zouden kunnen deelnemen tussen dinsdag 22 september en donderdag 24 september(max. 1 dag aanduiden niet beschikbaar) + bevestigen dat je aanwezig kan zijn op zaterdagavond 26 september (eindronde).

Wat moet dat kosten?
Het inschrijvingsgeld per persoon bedraagt 5 euro. Cash af te geven aan de toernooileider bij aanvang van poulefase.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Inschrijvingen sluiten zondag 13 september om 22u. Voor verdere vragen of opmerkingen kan u altijd een email sturen naar padel@brusselsetennisclub.be.

Alvast tot dan!
BTC Padel Commissie