Nieuwe BTC Corona-maatregelen

Beste Leden,

We weten dat we velen een enorm plezier doen met dit bericht!
In samenspraak met de gemeente Wemmel is het opnieuw mogelijk om Out-Door te kunnen spelen, zowel Tennis als Padel. We hebben voor de heropening ons reservatie-systeem aangepast volgens de nieuwe regels. Deze zal vanaf vrijdag 20.11 beschikbaar zijn.

Aangepaste Corona-regels voor Padel

• Zowel reservatie voor enkel- als dubbelspel is mogelijk.
  • Slechts 1 reservatie is mogelijk per speler. Van het moment dat deze reservatie is gebruikt is het mogelijk een nieuwe te maken.
  • Gastspelers zijn momenteel niet toegelaten. Op deze manier willen onze leden maximaal de mogelijkheid geven om weer te spelen.
  • Reservaties zijn mogelijk per uur, en dit voor alle padel-velden. (vanaf 8u30 tot 21u30)
  • Afwijkingen (vb. last minute wissel door een niet-lid, 2 enkel-reservaties om zo 2 uur achter elkaar dubbel te spelen, …) worden niet getolereerd.
  • Bij overtreding zal het niet meer mogelijk zijn een nieuwe reservatie te maken gedurende één week.
  • De verlichting van de padel-velden gaan automatisch uit om 21u45 om jullie de tijd te geven de terreinen te verlaten. (Er geldt immers nog een avondklok vanaf 22u00.)

Aangepaste Corona-regels voor Out-door Tennis

• Tennis spelen buiten is mogelijk op de terreinen 5,6 en 7 alsook op Midi-terrein 8. Dit zolang het weer het toelaat!
  • Om de verlichting aan- of uit te schakelen kan je bellen naar Geert (uitbating) op 0473/408.460. Indien er geen spelers na jou zijn, vragen we je ook een seintje te geven aan Geert zodat deze niet onnodig moeten branden.
  • Zowel reservatie voor enkel- als dubbelspel is mogelijk.
  • Afwijkingen (vb. last minute wissel door een niet-lid, 2 enkel-reservaties om zo 2 uur achter elkaar dubbel te spelen, …) worden niet getolereerd. Bij overtreding zal het niet meer mogelijk zijn een nieuwe reservatie te maken gedurende één week.

Let wel : Als bestuur proberen we in de best mogelijke omstandighedenTennis & Padel weer mogelijk te maken voor onze leden. We zullen daarom ook streng toezien als bestuur dat deze regels worden nageleefd, op basis van de reservaties op tennisvlaanderen.be. Bij niet-naleving zullen er sancties volgen voor alle spelers die op het desbetreffende veld staan, alsook die op de reservatie staan vermeld. Dit is nodig om de solidariteit te garanderen van alle spelers.

Indoor-tennis (zowel recreatief als lessen) in de ballon en de hal blijft momenteel onmogelijk. Deze indoor-terreinen zijn te boeken via tennisvlaanderen.be, maar beiden zullen gesloten zijn.

De club dankt jullie voor je medewerking!
Have fun & let’s keep it safe!

Namens het BTC-bestuur                                          Namens de bv Ballon BTC
Johan De Keersmaeker                                               Kris Westelinck
Voorzitter                                                                           Zaakvoerder