Aangepaste maatregelen Padel vanaf 13 december

Beste Padel-leden,

Het bestuur is zeer blij te kunnen vaststellen dat de padelterreinen continu bezet zijn en dat er nog dagelijks leden bijkomen. Om alle padel-leden maximaal kans te geven om te spelen heeft het bestuur de volgende maatregelen genomen:

• Enkel leden mogen spelen. Gastspelers zijn momenteel niet toegelaten. (Dit geldt voor de hele winter-periode, alsook voor de eerste maanden van het nieuwe seizoen. Vanaf juni-juli zal dit opnieuw mogelijk zijn.)
  • Je kan als lid maar één reservatie tegelijkertijd hebben lopen. Je kan opnieuw reserveren nadat je gespeeld hebt.
  • Je kan enkel met 4 spelers reserveren. Met 2 reserveren is niet meer mogelijk.
  • Er komt een ledenstop op ‘enkel-padel’ leden zodra het aantal van 250 is bereikt. Vandaag zijn er 244‘enkel padel’ leden. Tennisleden mogen zich (voorlopig) nog steeds extra inschrijven als padellid. De ledenstop vanaf 250 ‘enkel-padel’ leden zal ook volgend seizoen geldig blijven.
  • We handhaven de solidariteit om iedereen maximaal aan bod te laten komen. Daarom zal er intensief gecontroleerd worden dat iedereen de reservatieregels goed opvolgt.
    Degenen die onder valse namen gastspelers uitnodigen of meerdere reservaties vastleggen, zullen bij een eerste overtreding 2 weken geschorst worden (hun naam wordt gedurende die periode op non-actief gezet in het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen). Bij een volgende overtreding wordt dat een maand. Herhaalde recidivisten kunnen als lid geschrapt worden zonder terugbetaling van het lidgeld. Maar we gaan er als bestuur van uit dat dit niet nodig zal zijn.

We vragen jullie begrip voor deze (tijdelijke) maatregelen die enkel bedoeld zijn om al onze leden zo veel mogelijk speelgelegenheid te kunnen geven. Het is bijzonder fijn om te zien wat een gigantisch succes-verhaal de BTC-padel op zo’n korte tijd is geworden. We willen daarom alle leden maximaal de kans geven om regelmatig te spelen.

Mensen die nog géén lid zijn en toch wensen te spelen, kunnen zich nog inschrijven als lid via onze dagmanager Dominique Feyten. (Gezien er nog maar 10 plaatsen beschikbaar zijn, is snel reageren daarom een must!)

Met dank voor jullie samenwerking en jullie begrip.