Recreatieve Zomerstages Jeugd

Recreatieve zomerstages vanaf 4 jaar

Deze zomerstages zijn voorbehouden aan BTC leden. Om BTC lid te worden ga hiervoor naar rubriek “Over BTC” – lid worden ? – spelend lid. Voor kinderen tot 8 jaar bedraagt het lidgeld met verzekering 35€. Wie ouder is betaalt volgens leeftijd zie rubriek “over BTC” – lidgelden. Het lidgeld is geldig tot 31/3/2022. Kinderen ouder dan 8 jaar die uitsluitend éénmalig 1 stage willen volgen kan de verzekering en lidgeld teruggebracht worden naar 35€ voor die ene week (ook hiervoor krijgt U een mutualiteitsattest als lid van een sportclub). Gelieve dit wel in de opmerking te noteren bij de inschrijving van de stage.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kunnen stages vroegtijdig afgesloten worden indien deze volzet zijn. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Een inschrijving voor een recreatieve stage wordt pas definitief na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling stageweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Hieronder een beschrijving van de stages die worden aangeboden telkens met een link naar het inschrijvingsformulier per data.

Beschrijving stage :

De stages zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.

De groepen worden ingedeeld op basis van niveau en leeftijd. Indien nodig zullen de trainers nog wijzigingen doorvoeren in de groepen zodat iedere deelnemer in de optimale groep zit.

Deze stages zijn voor niveau : wit, blauw, rood, oranje, groen, geel/maxi. Uitleg over de niveaus vindt U onder rubriek wintercyclus.

Dagplanning :

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u : opwarming, tennisles, omnisport, conditietraining, sport en spel, matchsituaties. Er is 1 pauze in de voormiddag en 1 pauze met vieruurtje in de namiddag.

Van 12u tot 13u30 : middagpauze met warme maaltijd op de club

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Op vrijdag worden er tennistests afgelegd en wedstrijdjes gespeeld. Om 16u is er een prijsuitreiking voor alle kinderen.

Prijs voor een stage niveau wit, blauw of rood : 185€ (waarvan 45€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen).

Prijs voor een stage niveau oranje, groen, geel/maxi : 195€ (waarvan 45€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen).

Het 2de en volgend kind van hetzelfde gezin krijgt 10€ korting indien er wordt ingeschreven voor dezelfde recreatiestage.

DATA RECREATIEVE ZOMERSTAGES

Stage 1 : van maandag 5/7 tot vrijdag 9/7.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 1

Stage 2 : van maandag 12/7 tot vrijdag 16/7.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 2

Stage 3: van maandag 26/7 tot vrijdag 30/7.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 3

Stage 4: van maandag 2/8 tot vrijdag 6/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 4

Stage 5: van maandag 16/8 tot vrijdag 20/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 5

Stage 6: van maandag 23/8 tot vrijdag 27/8.

Inschrijvingsformulier recreatiestage 6