Intensieve/Tornooi Zomerstages Jeugd

INTENSIEVE/TORNOOI  ZOMERSTAGES JEUGD

Deze intensieve zomerstages zijn voorbehouden aan BTC leden. Om BTC lid te worden ga hiervoor naar rubriek “Nuttige info – lid worden ? – spelend lid. Voor kinderen tot 8 jaar bedraagt het lidgeld met verzekering 35€. Wie ouder is betaalt volgens leeftijd zie rubriek “Nuttige info” – lidgelden. Het lidgeld is geldig tot 31/3/2023. Kinderen ouder dan 8 jaar die uitsluitend éénmalig 1 stage willen volgen kan de verzekering en lidgeld teruggebracht worden naar 35€ voor die ene week. Gelieve dit wel in de opmerking te noteren bij de inschrijving van de stage.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kunnen stages vroegtijdig afgesloten worden indien deze volzet zijn. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Bij het inschrijven voor de stage dient een voorschot van 50€ online betaald te worden via bancontact. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Data, programma van de stages en inschrijvingsformulieren zullen pas later bekend  gemaakt worden dit in functie wat mogelijk is.