BTC Padel & Tennis verwelkomt Mater Dei!

BTC Tennis & Padel is de tofste familieclub van Vlaams-Brabant! Daarom dat de jeugd voor ons zo belangrijk is, ze is onze gouden toekomst. Als club onderhouden we dan ook goede relaties met de basisscholen in Wemmel en Meise om zo kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met BTC Tennis & Padel, en meer specifiek met Tennis als de mooiste sport.

 

Op 22 maart was de tweede kleuterklas van Mater-Dei te Wemmel onze gast. Samen met onze trainers maakten ze kennis met de eerste balvaardigheden, en werd er in groepjes verschillende oefeningen gedaan. Als beloning kreeg iedereen achteraf een mooie medaille. Proficiat aan alle toekomstige kampioenen! Het was top en we hopen jullie snel terug te zien!

 

              
Voor meer info omtrent deze initiaties, stuur een mailtje naar jeugdcommissie@brusselsetennisclub.be