Start zomerseizoen 2021

Op 1 april begint officieel ons zomerseizoen!

Daarom willen we graag even jullie aandacht voor een aantal belangrijke regels die we als bestuur hebben opgesteld om samen Corona te kunnen bestrijden! Ook al genieten we reeds een aantal weken van de Outdoor-terreinen, en lijkt het zomerseizoen al even bezig.

Reservaties 

Zowel voor Tennis en Padel is het vanaf 1 april weer toegestaan om twee reservaties te maken. Gezien het Clubhuis nog niet is afgewerkt is er nog geen permanentie op de club mogelijk. Dat betekent dat we momenteel delichten van de Outdoor-terreinen doven om 21.30u. Dit zal slechts tijdelijkzijn totdat de permanentie verzekerd is.

Voor de Padel-terreinen blijft de verlichting werken tot 23u30, mits deze door een tijdsklok worden aangestuurd. Let wel, leden die in Brussel wonen dienen rekening te houden dat ze om 22u thuis moeten zijn.

Avondklok

In overeenstemming met de corona-regels van Wemmel kunnen we onze Tennis-en Padelterreinen open houden tot 23.30u gezien het een privé-terrein betreft. Het is echter niet toegestaan om na het spelen op de club gezellig te blijven babbelen, of zelf een leuke après-tennis te organiseren vanuit de autokoffer. Daarom wordt er gevraagd na het sporten onmiddellijk én alleen (tenzij met andere gezinsleden) naar huis te gaan, gezien op openbare plaatsen het samenscholingsverbod geldt vanaf 22.00u.

De huidige maatregel dat je met maximum 4 personen buiten mag afspreken blijft hierbij gerespecteerd. Ook het spelen van luide muziek op de parking kan niet uit respect voor de buren.

Naleven van de regels!

Als bestuur zullen we strikt toekijken op het naleven van deze regels omdat we willen waken over het belang van alle BTC-leden. Indien we een inbreuk hierop vaststellen wordt er een sanctie van 4 weken schorsing toegepast.

We stellen ons als club solidair op en streven het algemeen maatschappelijk belang na. We hopen nog steeds samen met de regering om zo snel mogelijk ons vernieuwde clubhuis te kunnen openen, alsook andere versoepelingen in het vooruitzicht te krijgen. We rekenen daarom nogmaals op jullie ruime steun en solidariteit. Alvast bedankt hiervoor!

Lessen voor volwassenen

De BTC Tennisschool organiseert in de lente Tennis-lessen voor volwassenen (ingeschreven als tennislid).

Het lessenpakket bestaat uit :

  • “gratis” groepslessen – Start to Tennis – voor nieuwe leden die voor de 1ste maal zomerlid zijn en die het volwassen tennis-zomerlidgeld betaald hebben
  • groepslessen – Recreatieve formule “ (Re-) Start to Tennis”
  • groepslessen – Competitieve formule
  • privélessen 1 of 2 personen

Inschrijven kan hiervoor tot en met 18 april via deze link.