Tijdelijke ledenstop

Ondanks Corona zijn we als club hard blijven doorwerken het voorbije jaar om de tofste familieclub van Vlaams-Brabant te blijven. Dit wordt blijkbaar geapprecieerd want we kenden de voorbije maanden een sterke stijging in onze ledenaantallen, zowel voor Tennis en Padel. We zullen dit jaar 1.250 spelende leden tellen. Dat is fantastisch en het bewijs dat BTC Tennis & Padel een bruisende club is!

Maar we moeten als bestuur er ook over waken dat onze leden voldoende speelmogelijkheden krijgen. We doen het niet graag, maar in belang van al onze leden zullen we daarom een ledenstop doorvoeren voor nieuwe leden.

Nieuwe inschrijvingen worden op een wachtlijst geplaatst, en deze kunnen later lid worden wanneer dit mogelijk is. Jeugdspelers (< 18 jaar) die les volgen op onze Tennisschool kunnen wél nog onbeperkt lid worden. De capaciteit van de Tennisschool laat dit toe.

We blijven de bezetting van onze beschikbare pleinen wekelijks opvolgen, en indien we merken dat er nog extra capaciteit is kunnen we mogelijk weer nieuwe leden toelaten. Maar de prioriteit van vandaag is om onze leden voldoende speelgelegenheid te geven.

Tegelijkertijd leggen we de laatste hand aan de vernieuwing van het clubhuis (dat er overigens er redelijk fantastisch begint uit te zien!). Zodra het terug kan zal onze club niet alleen op het veld, maar ook naast het veld een fijne ontmoetingsplaats zijn!

Bedankt voor jullie begrip!

Het BTC-bestuur