BTC Tennis & Padel verwelkomt de St-Jozefsschool!

BTC Tennis & Padel is de tofste familieclub van Vlaams-Brabant! Daarom dat de jeugd voor ons zo belangrijk is, ze is onze gouden toekomst. Als club onderhouden we dan ook goede relaties met de basisscholen in Wemmel en Meise om zo kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met BTC Tennis & Padel, en meer specifiek met Tennis als de mooiste sport.

Op maandag 19 april was de derde kleuterklas van de St-Jozefsschool te Wemmel onze gast voor een tennisinitiatie. Samen met onze trainers maakten ze kennis met de eerste balvaardigheden, en moesten de kampioenen in spé een parcours afleggen.

Als beloning kreeg iedereen een kleurig zweetbandje om mee naar huis te nemen, samen met een mooie medaille. Ze waren apetrots, en wij ook! Proficiat aan alle toekomstige kampioenen! Het was weer top en we hopen jullie snel terug te zien op onze fijn familie-club!