Nieuwe uitbaters voor het BTC clubhuis!

De nieuwe uitbating van BTC Tennis & Padel Clubhuis ligt vanaf 2021 in de handen van het dynamische jonge koppel Elisa en Michael. Het is nog even wachten wanneer en hoe we precies kunnen openen, maar we willen ze alvast graag aan jullie voorstellen. Vanaf mei zullen ze alvast hun intrek nemen in het vernieuwde clubhuis.

Elisa Verhasselt en Michael Doms vormen reeds 10 jaar een hecht team, zowel privé als erbuiten. Michael (35) studeerde af als kok aan het horeca-en sportinstituut in Wemmel (HSIW) en deed enkele stages bij o.a. La Roseraie in Wemmel en Ter Dycke in Knokke. Daarna was hij enkele jaren actief als account voor Palm Breweries en Bruggeman Spirits. Elisa (32) heeft rechten gestudeerd en nam nadien de fraudebestrijding binnen de verzekeringen op zich. Zowel tijdens als na de studies had ze verschillende jobs in de horeca en hospitality.

Elisa : “De voorbije jaren waren we voornamelijk ‘on the road’ doorheen heel Europa, en deden zo veel verschillende ervaringen op. Vrijwilligerswerk, koken op jongeren-kampen, catering voor artiesten op buitenlandse festivals, … Terug in België deden we andere leuke projecten, oa. Rave Rebels in Paleis 12 en private cooking voor de Britse rapper (SKEPTA). Veel werken, veel plezier, maar vooral tonnen ervaring die ons hebben gebracht waar we vandaag staan!”
Michael : “Doorheen de jaren werden we als team ook sterker en efficiënter. We zijn klaar voor de volgende stap in onze carrière, de uitbating van het Clubhuis!”

Waarom deze uitdaging, Elisa en Michael?

Michael : “Het was wederom een mooie opportuniteit die ons pad kruiste, met het verschil dat we dit avontuur duurzaam willen uitbouwen. BTC Tennis & Padel is een club met een enorm potentieel en de vernieuwing van de voorbije jaren maken er een zeer boeiend verhaal van. We zijn blij dat we als jonge uitbaters een deel van dat verhaal kunnen meeschrijven.”

Spelen jullie zelf eigenlijk Tennis of Padel?

Elisa : “Ik ben beginnen tennissen op ‘den BTC’ toen ik nog heel jong was. Tot ik op mijn 18de in Leuven op kot ging. Toch bezorgen de mooie herinneringen aan de jeugdstages en events op de BTC me nog steeds een warm nostalgisch gevoel. Zoals zovele families spendeerden we veel tijd tijdens onze jeugd hier. Het is fijn om te zien dat BTC Tennis & Padel nog steeds die gezellige familieclub is gebleven. Padel heb ik wel nog niet gespeeld, maar dat zal snel gebeuren.”
Michael : “Ik speel nog geen tennis of padel, maar ik kijk wel al uit naar mijn eerste les!”

Wat mogen we van jullie verwachten?

Michael : “Wij hopen jullie snel coronaveilig te mogen verwelkomen op ons mooie terras met de grote glimlach, verscholen achter ons mondmasker. Gastvrijheid en gezelligheid zijn onze belangrijkste kernwoorden. ‘De Soigneurs’ is de bijnaam die we doorheen de jaren kregen van vrienden, en het is ondertussen een deel van onszelf geworden. We willen lekker eten aanbieden aan een eerlijke prijs en we werken graag met verse producten, recht van het veld. De mensen goed soigneren!”
Elisa : “Door de verbouwing heeft het clubhuis een mooie nieuwe strakke look gekregen, en het prachtige uitzicht over de Wemmelse velden zorgt voor een unieke beleving in het Clubhuis. We willen er weer graag die gezellige ontmoetingsplaats van maken met een jonge en dynamische vibe, waar elk lid zich thuis voelt!”

Worden er speciale evenementen gepland waar we alvast naar kunnen uitkijken?

Michael : “Momenteel laat corona het niet toe om evenementen te organiseren. Maar de dag dat we weer samen kunnen genieten op een normale manier is in zicht. We staan te springen dan onze creativiteit de vrije loop te laten.”
Elisa : “We denken aan een Italiaanse avond of Mexicaans weekend, een ‘oldies party’, voetbal op een groot scherm, het aloude mosselfestijn, een Amerikaans burgerweekend, een petanquetoernooi met pastis, kidsfuif, … ideeën zat!”

Wat zijn jullie specialiteiten?

Michael : “Ik kook het liefst de klassieke Belgische keuken, maar mijn lievelingsgerecht is eigenlijk … een spaghetti bolognaise. Maar natuurlijk ook fijne gerechten uit Azië of Zuid-Amerika zullen jullie tussen onze suggesties kunnen ontdekken.”
Elisa : “We houden er ook van om een uitgebreide brunch te bereiden! Een maandelijkse Tennis-Brunch op zondag moet kunnen, toch?”

Dat klinkt alvast goed, Elisa en Michael! Dank jullie voor deze eerste fijne kennismaking. Mogen we jullie alvast vanuit het bestuur enorm veel succes toewensen, en zoals alle leden staan we te popelen om snel van jullie gastvrijheid te kunnen genieten. Tot gauw!