Het terras van ons clubhuis opent op 13 mei!

Op zaterdag 08 mei zullen, ondanks het grillige weer, al heel wat terrassen open gaan. Momenteel worden echter nog de laatste afwerkingen van de vernieuwing van het clubhuis uitgevoerd. In samenspraak met de nieuwe uitbaters Elisa en Michael hebben we daarom besloten de opening nog even uit te stellen zodat zij ons in stijl kunnen ontvangen op het terras. Maar lang moeten we gelukkig niet wachten!

Op donderdag 13 mei zal ‘s morgens het vernieuwde terras van ons clubhuis geopend worden!

We kunnen dan weer met zijn allen genieten van een leuke après tennis of padel. We vragen jullie wel, uit respect voor Elisa en Michael en de andere terras-gebruikers, de onderstaande regels strikt na te leven. Zo blijft het voor iedereen gezellig!

• Aan een tafel kunnen maximaal 4 personen zitten (tenzij allen van hetzelfde gezin.).
  • Er zijn geen reservaties mogelijk.
  • We willen ook vragen maximum één uur te blijven zitten aan een tafel, zodat iedereen kan genieten van een fijne apero na het sporten. (Tenzij er voldoende plaatsen beschikbaar blijven)
  • Plaatsen op het terras zijn uitsluitend voorbehouden aan leden.
  • Iedereen blijft zitten en wordt bediend aan tafel door het personeel van het clubhuis.
  • Het mondmasker mag enkel verwijderd worden aan tafel.
  • Men blijft zitten aan tafel tot men de club verlaat. Gezellig buurten aan andere tafels is strikt verboden.

Niettegenstaande deze versoepelingen voor de Horeca blijven de andere geldende corona-regels van kracht. Gelieve deze ook te volgen.

Ook willen we vanuit het bestuur nogmaals iedereen erop attent maken dat hetverboden is drank te nuttigen op de parking, muziek af te spelen en een mobiele bar van de autokoffer te maken. We hebben veel energie gestoken in het vernieuwen van ons clubhuis, dus zien we iedereen graag daar genieten van een fijne après tennis-of padel.

Alvast bedankt voor jullie steun en tot gauw op ons terras!!

Elisa en Michael,