Schrijf je snel in voor ons recreatief Tennis-toernooi 2021!

Na het Corona-jaar kunnen we weer snakken naar meer sociale contacten op BTC Tennis & Padel. Het recreatief Tennis-toernooi is daar de perfecte formule voor!

Wat is het? Het recreatief Tennis-toernooi is een toffe vriendschappelijke competitie voor Tennis-spelers en tevens de ideale gelegenheid om nieuwe speelpartners te leren kennen. Zowel voor trouwe als nieuwe leden de perfecte matchmaker, ook om nadien verder kennis te maken op ons vernieuwd terras!

Hoe werkt het? In poules van 4 of 5 personen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) speel je 3 of 4 wedstrijden tegen spelers van ongeveer gelijkwaardig niveau. Er zijn 4 categorieën :

• Dames 3-5 punten
  • Dames +10 punten
  • Heren 3-5 punten
  • Heren +10 punten

De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar (vanaf geboortejaar 2005). Spelers met maximum 5 punten kunnen zich desgewenst ook inschrijven in de reeks vanaf 10 punten.

Wanneer wordt er gespeeld? Inschrijven kan tot 25 mei waarna de verschillende poules worden samengesteld. De onderlinge wedstrijden kunnen gespeeld worden vanaf begin juni. Alle wedstrijden van de poules dienen vòòr 10 augustus gespeeld te zijn. In september worden de eindrondes gespeeld met telkens de eerste 2 van elke poule.

Hoe verlopen de wedstrijden? Spelers van elke poule spreken zelf onderling af wanneer ze hun wedstrijd spelen. Er worden geen traditionele sets gespeeld. Gedurende het gereserveerde uur wordt er met doorlopende telling (bv. 11/7) gespeeld. Er moet altijd een winnaar zijn. Indien de stand gelijk is rond de 50ste minuut wordt een tiebreak tot 7 gespeeld. De winnaar geeft de uitslag door via competitie@brusselsetennisclub.be.

We hopen op vele inschrijvingen, zodat we er samen een spetterende Tennis-zomer van kunnen maken! Inschrijven kan via deze link!

Tot gauw op de club!