Respecteren van het BTC huisreglement

Beste leden,

In een recente nieuwsbrief deden we reeds vanuit het bestuur een warme oproep om géén drank te nuttigen op de parking, noch er gezellig (en luid) na te keuvelen of muziek af te spelen. We krijgen echter nog wekelijks verschillende klachten van de buurtbewoners die erop wijzen dat deze oproep nog onvoldoende opgevolgd wordt.

We willen als bestuur echter duidelijk zijn. Elk lid is verplicht deze regels op te volgen zodat we de rust van de buren kunnen respecteren, alsook dat er geen afval wordt achtergelaten rond de terreinen!

Het motto blijft : tennis of padel spelen en daarna direct naar huis òf op het terras van ons vernieuwde clubhuis genieten van een gezellige après-tennis. NIET op de parking! Voorlopig noodzaken de huidige Corona-maatregelen nog het Clubhuis te sluiten om 22.00, maar dat is géén reden om op de parking of elders dit sluitingsuur met de voeten te treden (tot na 23.30u).

Naar aanleiding van de aanhoudende overlast, die ervoor zorgen dat de buren van onze parking ‘s avonds geen rust hebben, heeft het bestuur besloten tot einde juni de lichten van de Padel reeds te doven om 22.35u. Deze regel zal ingaan vanaf zaterdag 5 juni. We zullen eind juni evalueren of deze maatregel verlengd dient te worden of niet.

We rekenen alvast op de solidariteit van ALLE leden zodat deze maatregel hopelijk maar voor een korte termijn dient worden toegepast.

Alvast bedankt voor jullie begrip én goede opvolging,

Met sportieve groeten,
Het BTC-bestuur