Nieuwe versoepelingen op de BTC – EK 2021

9 juni is een nieuwe sprong naar het normale leven! Dat betekent dat er weer bepaalde zaken opnieuw mogelijk worden op onze club. We zetten het even op een rijtje :

Indoor tennis

Vanaf donderdag 10 juni is Indoor tennis in onze nieuwe hal voor de leden toegelaten van 9.00 tot 22.00u. Deze terreinen kunnen via het reservatie-systeem gereserveerd worden.

Let wel : De Tennisschool, toernooien en interclub hebben altijd voorrang bij slecht weer, en reservaties kunnen in dat geval worden geannuleerd, of de velden dienen in dat geval vrij gegeven worden door de spelers.

De ingang is aan de zijkant, langs de Padel-velden. Deze deur wordt door de uitbating ’s morgens geopend en ’s avonds gesloten.

Clubhuis

Vanaf 9 juni mag er, volgens de Horeca-richtlijnen, ook binnen in het clubhuis geserveerd en gezeten worden. Dat betekent nog steeds de beperking van 4 personen per tafel en de verplichting van een masker zolang je rondloopt. Het terras en clubhuis blijven open tot 23.30u.

Mogen we wel nadrukkelijk erop wijzen dat het nog steeds verboden is op de parking te blijven voor een gezellige babbel, een geïmproviseerde apero of spelen van muziek.

De kleedkamers en douches mogen nog steeds niet gebruikt worden wegens Corona. De toiletten zijn wél beschikbaar.

Rode Duivels op het EK 2021

Michael en Elisa nodigen jullie uit om, volledig corona-proof, het EK van de Rode Duivels mee te maken op het terras en in het clubhuis. Afspraak dus aanstaande zaterdag om 21.00 voor de eerste match tegen Rusland!

Naast het vaste scherm binnen, zal er een extra scherm op het terras voorzien worden om de matchen te volgen. Je kan ook een lekkere EK-burger of spaghetti (Michael’s specialiteit!) eten bij de lekkere wijnen. Let wel, reserveren is verplicht gezien de beperkte capaciteit. Dat kan telefonisch op 02/460.07.17.