Schrijf je in voor het ‘Kom Op Tegen Kanker’-tornooi!

Onze jaarlijkse topper is terug! Van 12 tot en met 22 augustus organiseert BTC Tennis & Padel het ‘Kom Op Tegen Kanker-tennistornooi’.

We houden natuurlijk rekening met de geldende Corona-maatregelen, maar er zijn voldoende versoepelingen om er wederom een top-editie van te maken. Inschrijven kan via Tennisvlaanderen.

Naast het tornooi organiseert onze ‘Kom Op Tegen Kanker’-commissie elke dag super-gezellige activiteiten die ervoor zorgen dat we extra financiële steun kunnen inzamelen :

  • Gastronomische thema-avonden : Pad Thai, Mosselen, Home-made Pizza, Steak à la Plancha, … Inschrijven kan je weldra via lijsten in het clubhuis.
  • Naar aloude traditie organiseren de Zevenaars op 19.08 een Champagnebar.
  • Op 26.08 wordt ten voordele van Kom Op tegen Kanker onze befaamde veiling gehouden. Originele producten of diensten zijn méér dan welkom. Contacteer kotk@brusselsetennisclub.be voor meer info.

Er kan ook vrijblijvend een gift (fiscaal aftrekbaar!) aan KOTK worden overgemaakt op het bankrekeningnummer BE03 4886 6666 6684 (Kom Op Tegen Kanker) met de mededeling ‘110-074-709 gift’.

Voor alle andere vragen, sportief of informatief, kunnen jullie terecht bij kotk@brusselsetennisclub.be.