Ga eens lekker vreemd en nodig één of twee gastspelers uit!

Tijdens de zomermaanden is de bezettingsgraad lager op onze tennis- en padelterreinen. De lokroep van zon en zee zit daar wellicht voor iets tussen. Maar voor de ‘die-hards’ onder ons een unieke kans om gastspelers uit te dagen en de sfeer te laten proeven van BTC Tennis & Padel.

Tot eind augustus zijn gastspelers toegelaten. Voor het enkelspel is één gastspeler toegelaten, en voor het dubbelspel twee. Elke gastspeler mag in deze periode twee keer worden uitgenodigd. We houden er natuurlijk rekening mee dat deze gastspelers daarna ook graag lid worden van de tofste club van Vlaams-Brabant …

De prijs per gastspeler is 10€, betaling gebeurt makkelijk en snel online via de betaalmogelijkheid (Bancontact/Payconic) op het reservatie-platform van Tennis Vlaanderen. De regels voor eventuele terugbetalingen (bv. door een onverwachte regenvlaag) vinden jullie terug via de .pdf van Tennis Vlaanderen.

De zomermaanden geven jullie dus de kans om lekker vreemd te gaan. Geniet van deze opportuniteit!