Winterlessen Tennis Volwassenen

De winterlessen voor volwassenen zijn voor leden vanaf 18 jaar. Wie geen zomerlid is zal via Tennis Vlaanderen een aparte betalingsopdracht van 50€ krijgen voor winterlidgeld en verzekering dat geldig is tot 31/03/2022.

De lessen worden gegeven in de Ballon BTC of de Hall BTC –  beiden in de Neerhoflaan 22 te Wemmel.

Op 02.09 worden de inschrijvingen afgesloten. Binnen de week na afsluiting krijgen jullie planningsvoorstel via mail toegezonden. Wij vragen jullie om dit zsm te bevestigen bij ontvangst. Na de bevestiging hiervan wordt de betalingsopdracht toegestuurd. LET OP : De inschrijving is pas definitief na de betaling en deze dient ten laatste op 13.09 geregistreerd te zijn. Indien niet zullen deze lesuren weer vrij komen.

Wie na 02.09 zich nog wilt inschrijven kan dit alleen via een verzoek per mail naar tennisschool@brusselsetennisclub.be.  Gelieve al uw gegevens alsook zoveel mogelijk beschikbaarheden door te mailen. Let op : Deze inschrijvingen zullen ingepland worden op de overgebleven vrije plaatsen na het vormen van het uurrooster.

Hoe inschrijven?

De inschrijvingsprocedure is geoptimaliseerd en gewijzigd. Kijk daarom eerst jullie contactgegevens goed na op TennisVlaanderen.be zodat er geen nuttige communicatie verloren gaat.

Inschrijven doe je nu makkelijk via https://www.tennisvlaanderen.be/club-aanbod?clubId=2071 . Het lessenaanbod kan je ook verder op deze pagina lezen.

• Kies binnen het BTC Tennisschool aanbod de correcte doelgroep en klik op inschrijven.
  • Hierna krijg je de vraag of de speler die je wenst in te schrijven reeds aangesloten is geweest bij Tennis Vlaanderen of de Waalse federatie AFT.
  • Is dit niet het geval dien je de nodige gegevens in te vullen zodat dit in orde wordt gebracht.
  • Indien je reeds lid bent van Tennis Vlaanderen kan je nu met je gekende gegevens inloggen. (Wachtwoord vergeten? Geen paniek! Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en je krijgt een nieuw wachtwoord via mail toegezonden. Check ook je spambox als je hem niet dadelijk terugvindt.)
  • Geef al de gevraagde info door in alle stappen en vink zeker voldoende beschikbaarheden aan.
  • Toch nog problemen? Verspil niet teveel tijd en contacteer ons via tennisschool@brusselsetennisclub.be en we contacteren je zo spoedig mogelijk om je te helpen. Geef dus zeker ook je GSM-nummer door.

Coronacompensaties

Voor de spelers die nog een saldo van corona-compensatie over hebben, zal dit bedrag in mindering worden gebracht met de betalingsopdracht.

Info & Betaal dag

Heb je nood aan persoonlijke info over de inschrijvingen of voorgestelde planning? Op zaterdag 11.09 organiseren we hiervoor een Info & Betaal dag  tussen 9u en 12u. Je kan die dag ook bij ons terecht voor bijkomende inschrijvingen (op basis van de beschikbare uren) alsook voor betalingen ter plaatse indien je de deadline van 13.09 uit het oog was verloren.

Lessenaanbod

Wintercyclus van 20 weken

Volwassenen kunnen les volgen op de vrij gebleven terreinen van de tennisschool na planning van de jeugdlessen. De mogelijke dagen zijn maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag voor 16u, woensdag voor 12u en vrijdagavond en zaterdagnamiddag na de jeugduren.

Een wintercyclus van 20 lesweken (1u per week) die parallel loopt met de wintercyclus van de jeugd. De lessen starten op 2 oktober 2021.

Groepslessen – 4 personen : 420€ per persoon

Privélessen – 2 personen : 825€ per persoon

Privélessen – 1 persoon : 1650€

Wintercyclus van 20 weken op eigen terrein

Deze lessen kunnen uitsluitend geboekt worden via een aanvraag per mail naar tennisschool@brusselsetennisclub.be. Dit aanbod staat niet op Tennis Vlaanderen zoals de andere lessen.

Volwassenen die hun eigen terrein hebben kunnen lessen aanvragen via de tennisschool. Het terrein wordt betaald aan de wintercommissie, de lessen aan de tennisschool.

Een wintercyclus van 20 lesweken (1u per week, eigen terrein) die parallel loopt met de wintercyclus van de jeugd. De lessen starten op 2 oktober 2021.

Groepslessen – 4 personen : 300€ per persoon

Privélessen – 2 personen : 500€ per persoon

Privélessen – 1 persoon : 1.000€

Lessen op aanvraag per 5 of 10 lesweken op eigen terrein (1u per week, eigen terrein)

Prijs wordt berekend pro rata volgens bovenstaande tarieven.