Schrijf je in voor de Indian Summer op zondag 26.09!

Op zondag 26.09 zwaaien we de zomer uit met spannende finales, food & fun! We hebben een leuk programma samengesteld en willen deze dag ook de vele nieuwe leden welkom heten. Door Corona hebben we hiervoor nog geen kans gehad.

• 10.30-14u    :    Brunch (30€/pp, 15€/-12j.)*
    • 14-17u            :    Taartenbuffet (15€/pp)**
      combi-prijs = 38€/pp, 22€/-12j.
    • 17u                   :    Prijsuitreiking club-kampioenen
    • 17u30            :    Ontvangst ‘nieuwe leden’
    • 18u                   :    Receptie + inhuldiging CO₂-neutrale tennis- en padelclub

Doorlopend in de namiddag kan je ook genieten van hamburgers & hotdogs, een springkasteel, suikerspinnen, kubb én pétanque!

Ook de finales van het recreatief zomertoernooi én het clubkampioenschap zullen deze dag gespeeld worden. Vanaf 10u. zal er ook een Heren-interclub treffen zijn. Veel tennis dus om naar te kijken!

Voor de brunch dien je je tijdig in te schrijven via de lijst die hiervoor zal klaarliggen in het clubhuis. Nieuwe leden die er bij willen zijn vragen we om hun aanwezigheid te bevestigen via een mailtje naar animatie@brusselsetennisclub.be.