Clubinfo omtrent het Winterseizoen 2021-2022.

Het winterseizoen is ondertussen alweer een maand ver! Een goede gelegenheid om bepaalde richtlijnen op te frissen en andere weetjes.

Richtlijnen voor het gebruik van de Tennishal

Spelers van de hal zijn allemaal lovend over onze unieke tennisvloer. We willen ze graag in deze uitmuntende staat houden. We vragen daarom aan iedereen, en bijzonder aan alle titularissen, rekening te houden met de volgende richtlijnen :

• Je kan spelen met standaard tennisschoenen, er is geen speciaal schoeisel nodig.
  • Veeg goed je voeten aan de matten aan de deur.
  • Je veegt het terrein na het spelen met de beschikbare borstels, en dit in een cirkelvormig traject om de korrels zoveel mogelijk op het terrein te houden.
  • Vergeet niet al de lichten te doven wanneer je als laatste de hal zou verlaten.

Netheid op de club, binnen én buiten.

Ook ons vernieuwd clubhuis krijgt vele mooie complimenten, en een gezellige drukte houdt er permanentie. We willen vragen dat alle spelers in de Ballon goed hun schoenen borstelen aan de beschikbare matten voor de deur, voordat men het clubhuis binnengaat zonder een spoor van gravel achter te laten. De après-tennis is leuker in een proper clubhuis, niet waar?

Ook voor de netheid buiten willen we graag beroep doen op het engagement van élk lid. De afvalcontainers op het terrein zijn bestemd voor het afval uit het clubhuis. We merken echter dat hier ook oude tennisballen en blikken in worden gedumpt. Dat is niet de bedoeling! Deze zaken kunnen jullie kwijt in de beschikbare vuilbakken. Zijn deze vol? Laat het dan even weten zodat ze snel geledigd kunnen worden, maar gooi ze alsjeblieft niet elders weg!

Ook de vrije ruimtes naast de tennis- en padelterreinen houden we graag netjes. Zorg zeker dat er geen plastieken flesjes of blikjes achter blijven liggen na de matchen. De mensen die na jullie komen willen ook graag toekomen op een nette ondergrond.

Mogelijkheden om vrije uren in de hal (betalend) te reserveren

Willen jullie nog een vast uur in de hal reserveren? Contacteer Hubert via winter@brusselsetennisclub.be of 0475/935.237 voor méér info. Wist je trouwens dat je ook vrije uren in de hal Online kan reserveren? De vraag tot betaling wordt achteraf via mail naar je toegestuurd.