Inschrijven voor Interclub Tennis 2022 kan vanaf nu!

Midden in de vierde corona-golf-periode een oproep doen voor de ‘Interclub Tennis’ in het voorjaar van 2022? Yes we can! Onder het motto ‘derde keer goede keer, de aanhouder wint!’
Zowel in 2020 als in 2021 werd deze competitie noodgedwongen geannuleerd. Maar in 2022 slaan we terug!

Inschrijven voor de Interclubwedstrijden Tennis 2022 (respectievelijk volwassenen of jeugd) is vanaf nu mogelijk tot en met maandag 10 januari 2022

Spe(e)l(st)ers geboren in 2006 of vroeger, en die zich willen aanmelden om interclub te spelen, schrijven zich in via Invulformulier Interclub 2022 Volwassenen. (Om verschillende categorie-keuzes aan te duiden houd je de Ctrl-toets ingedrukt terwijl je de verschillende opties aanklikt.)

Jeugdleden (°2007 en later) schrijven zich in via deze link.

Jeugdleden (en hun ouders) die interesse hebben maar eerst graag nog meer info hebben over interclub kunnen hiervoor een mail sturen naar jeugdcommissie@brusselsetennisclub.be

Klassement
Vergeet niet je nieuw klassement te controleren op de website www.tennisvlaanderen.be, en dit te vermelden bij je inschrijving. De competitiecommissie kan hiermee dan makkelijk aan de slag.

Transfer
Ken je iemand die tot vorig jaar aangesloten was bij een andere club, maar die volgend seizoen interclub met BTC wenst te spelen? Dan moet zijn / haar transfer aangevraagd worden vóór 15/01/2022. Je moet hiervoor inloggen op www.tennisvlaanderen.be, en vervolgens via “Mijn dashboard – Interclub – Transfer” (zie onderstaand – bekijk mail via browser), of door middel van het transferformulier.

Interclubleider
Jullie vormen een hechte groep die graag een eigen interclubploeg wil vormen? Dan hebben jullie er alle belang bij een interclubleider in de rangen te hebben. We kunnen slechts een beperkt aantal ploegen inschrijven voor interclub. Ploegen met een eigen interclubleider in de rangen hebben dan een (slim) voordeel.

Indien je zelf interesse hebt om de opleiding tot interclubleider te volgen (1 of 2 zaterdagvoormiddagen les, en 1 zaterdagvoormiddag examen, gepland in de maand februari), stuur je een bericht naar competitie@brusselsetennisclub.be . Wij informeren je dan waar en wanneer de opleiding doorgaat van zodra dit gecommuniceerd wordt vanuit Tennis  Vlaanderen.

We wensen jullie alvast een veilige en gezellige eindejaarsperiode en geven graag afspraak in 2022 op de BTC!