Inschrijvingen Recreatief Tennis-Zomertornooi 2022

Het recreatief tennis-zomertoernooi is een toffe vriendschappelijke competitie en tevens de ideale gelegenheid om nieuwe tennispartners te leren kennen.

In poules van 4 of 5 personen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) speel je 3 of 4 wedstrijden tegen spelers van ongeveer gelijkwaardig niveau. Er zijn 4 categorieën :

• Dames 3-5 punten
    • Dames +10 punten
    • Heren 3-5 punten
    • Heren +10 punten

De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar (vanaf geboortejaar 2006). Spelers met maximum 5 punten kunnen zich desgewenst ook inschrijven in de reeks vanaf 10 punten. Wees wel zeker dat jullie voldoende beschikbaar zijn om in verschillende reeksen te kunnen spelen.

Wanneer wordt er gespeeld?
Inschrijven kan tot 1 mei waarna de verschillende poules worden samengesteld. De onderlinge wedstrijden kunnen vervolgens gespeeld worden. Alle wedstrijden van de poules dienen vòòr 10 augustus gespeeld te zijn. In september worden de eindrondes gespeeld met telkens de eerste 2 van elke poule.

Hoe verlopen de wedstrijden?
Gedurende het gereserveerde uur wordt er met doorlopende telling (bv. 11/7) gespeeld. Er moet altijd een winnaar zijn. Indien de stand gelijk is rond de 50ste minuut wordt een tiebreak tot 7 gespeeld. De winnaar geeft de uitslag door via competitie@brusselsetennisclub.be.