Schrijf je in voor het clubkampioenschap BTC Tennis van 16 t/m 25 september!

Om een geweldig zomerseizoen af te sluiten kunnen onze competitiebeesten strijden voor de titel van ‘Clubkampioen BTC Tennis 2022’!

Het clubkampioenschap vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 25 september. Alle klassementen kunnen zich inschrijven en tornooi-ervaring is niet vereist! Je moet wel beschikbaar zijn tijdens het eerste week-end (16-17-18 september).

Waaraan mag je je verwachten?

• Een open reeks voor Heren
    • Een open reeks voor Dames
    • Een week lang tennisplezier en gezelligheid
    • Nieuwe leden leren kennen
    • Mooie prijzen voor alle spelers vanaf de halve finale
    • Een kans om je nieuwe opslagtechniek te tonen aan het grote publiek

Op zaterdag 24 september zullen beide halve finales worden gespeeld en op zondag 25 september zullen de finales plaatsvinden, samen met een gezellige receptie voor alle leden om het mooie zomerseizoen af te sluiten.

Inschrijven doe je gewoon door een mailtje te sturen. Wees er zeker snel bij want het aantal inschrijvingen zijn gelimiteerd!

Interesse? Super! Schrijf je dan ten laatste op maandag 12 september in. We kijken er alvast keihard naar uit!