Sluit samen met ons het seizoen af en geniet van de finales van het clubkampioenschap 2022!

Op zondag 25 september sluiten we het zomerseizoen 2022 feestelijk af. Op de agenda staan de volgende activiteiten :

• Om 15u. worden de finales van het BTC Tennis & Padel clubkampioenschap 2022 gespeeld. Alle supporters op post dus!
    • Aansluitend op deze finales en de laureaten-viering, wordt er voor alle aanwezige leden een receptie met hapjes aangeboden door het bestuur.
    • Op deze dag overhandigen we ook de cheque aan Kom Op Tegen Kanker met de winst die ons toernooi heeft opgebracht voor dit goede doel.

Inschrijven voor de receptie kan tot 21 september door een mailtje te sturen, zodat we we weten voor hoeveel personen we de nodige voorzieningen moeten treffen. Laten we er een gezellige afsluiting van maken!