Najaarsinterclub Padel 2024

Met een succesvolle voorjaarsinterclub nog vers in het geheugen, beginnen we al met de voorbereidingen voor de najaarsinterclub padel 2024!

De voorrondes zullen doorgaan op volgende data: 

  • 6-8 september
  • 20-22 september
  • 4-6 oktober
  • 18-20 oktober
  • 25-27 oktober

Er zijn drie reeksen:

  • Cornet Mixed Padel Cup: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6: 1 DD, 1 HD, 2 MD
  • Cornet Senior Cup Open, 40+: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6
  • Cornet Senior Cup Dames, 40+: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6

We doen bij deze dan ook een warme oproep aan alle padelliefhebbers van BTC om zich in te schrijven voor de najaars padel interclub competitie 2024 via onderstaand formulier en dit vóór 24 juli 2024.

De nieuwe padelklassementen werden door Tennis Vlaanderen op dinsdag 2 juli gepubliceerd. Vergeet dus zeker niet je nieuwe klassement te controleren in je spelersdashboard op de website van TennisVlaanderen en dit te vermelden bij jouw inschrijving. De padelcommissie kan hier dan makkelijk verder mee aan de slag voor het bepalen van de in te schrijven reeksen en ploegsamenstellingen.

Je kan individueel inschrijven of als team. Een team bestaat minimum uit 6 personen zodat je binnen jouw team afwezigheden kunt opvangen. Inschrijvingen van teams van minder dan 6 personen zijn niet toegestaan en spelers kunnen zich maar voor één team inschrijven. Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, zullen we als Padelcommissie de teams verder samenstellen om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om aan de Interclub mee te doen. Teams moeten dus openstaan om extra spelers in hun team te ontvangen.

Per ploeg moet een ploegkapitein verplicht aangeduid worden (bij inschrijving reeds te vermelden) die zich wil inzetten voor het opstellen en opvolgen van zijn of haar ploeg en het administratief beheer van de wedstrijden (ploegsamenstellingsformulier en uitslagenblad, ingave in Elit,..) op zich gaat nemen. De kapiteins moeten verplicht de opleiding IC-leider volgen via Padel Vlaanderen. 

Het reglement van de Padel Interclub 2024 kan worden geconsulteerd op de website van Tennis en Padel Vlaanderen. Dit reglement moet door elke kapitein (en liefst elke speler) gekend zijn.

De padelcommissie zal een infomoment inlassen voor de kapiteins om het interclub reglement, de te vervullen formaliteiten en de administratie met de kapiteins te doorlopen en uit te leggen wat van hen verwacht wordt.

Voor nieuwe kapiteins is deze info sessie verplicht. De exacte datum van het info-moment zullen we nog communiceren aan de kapiteins.  

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd contacteren:

Aurélie De Wagheneire: 0474 57 89 77

Monique van Hoof: 0471 23 81 16