Reglement afzegging tennisles

 

REGLEMENT AFZEGGING TENNISLES

Indien het gaat om een groepsles is er geen inhaalmoment voorzien.

Indien het gaat om een privéles kan de lesnemer tot 24u voor aanvang van de les afzeggen mits geldige reden anders wordt de les aanzien als gegeven.

Afzeggen kan alleen via mail naar tennisschool@brusselsetennisclub.be met vermelding van naam van de lesnemer, dag en uur, naam van de trainer en geldige reden.

Geldige redenen zijn:

– blessure (bewijs van dokter)

– overlijden

– ziek (bewijs van de dokter)

– andere onvoorziene omstandigheden

LANGDURIG ZIEKTE OF BLESSURE VAN DE LESNEMER

Indien de lesnemer in de onmogelijkheid is om verder les te nemen door een langdurige blessure, breuk of langdurige ziekte zal mits bewijs van de dokter de helft van de niet gevolgde lessen worden terugbetaald. Het risico wordt zo door beiden partijen verdeeld daar de tennisschool de kosten moet blijven dragen van de trainers en de terreinen.

Om dit te doen gelden moet een doktersbewijs doorgestuurd worden 24u voor aanvang van de les naar btc.tennisschool@hotmail.com met duidelijke vermelding van naam van de lesnemer, dag en uur, naam van de trainer en vermoeden van herstarten van de les. Alvorens men terug kan herstarten dient eveneens 24u op voorhand een mail gestuurd te worden dat de lessen kunnen hervat worden.