Lid worden ?

Inschrijven voor het seizoen 2024 kan vanaf 19/02/2024 !

Het tennislidgeld geldt voor de zomer en vanaf 1 april. Het padellidgeld geldt voor een volledig jaar, van 1 april 2024 tot 31 maart 2025.

Let op: er is een maximum aantal van 300 padelleden vastgelegd

 

  • VOOR DE SPELENDE LEDEN (TENNIS, PADEL OF TENNIS + PADEL) GELIEVE DE PROCEDURE TE LEZEN ONDER PUNT 1.
  • VOOR DE BARLEDEN GELIEVE EEN INSCHRIJVINGSFORMULIER IN TE VULLEN ONDER PUNT 2.

1. SPELEND LID (TENNIS, PADEL OF TENNIS + PADEL)

Wens je spelend zomerlid te worden van de Brusselse Tennisclub, dan moet je je rechtstreeks inschrijven via de site of de app van Tennis  en Padel Vlaanderen.
De tarieven van onze lidgelden kan je hier consulteren.

Nadat het abonnement goedgekeurd is door de club kan men online betalen. Overschrijven met gestructureerde mededeling blijft mogelijk.

INSCHRIJVEN VIA DE SITE : HIERONDER EEN KORTE UITLEG IN 9 STAPPEN 

1. Ga naar www.tennisenpadelvlaanderen.be :
2. Klik op “Abonnement” en noteer bij club alleen 7003 (nummer van de Brusselse Tennisclub)
3. Klik op “Brusselse T.C”
4. Klik op “Abonnement aanvragen
5. Duid ‘ja‘ of ‘neen‘ aan indien je al ooit lid was (of een account hebt) van Tennis en Padel Vlaanderen of niet.

Indien ‘ja’ : Klik bovenaan op inloggen, vul lidnummer van Tennis en Padel Vlaanderen en wachtwoord in en klik op inloggen.

Deze gegevens kan je terugvinden in de mail van TPV van vorig jaar. Via ‘wachtwoord vergeten’ kan je ook het lidnummer opzoeken (zoek je lidnummer) en/of wachtwoord ontvangen via mail (opgelet: dit wordt opgestuurd naar het emailadres dat je voordien aan Tennis en Padel Vlaanderen hebt opgegeven).

Indien ‘neen’ : vul je gegevens in

Kijk uw gegevens aub goed na (of wijzig indien nodig!) door op het potloodje te klikken naast jouw naam. Deze gegevens worden voortaan gebruikt voor alle mails en ook voor ons ledenboekje. Controleer alle persoonlijke gegevens van alle gezinsleden. Deze zullen worden gebruikt voor het ledenboekje en de mailings. De BTC zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor interne communicatie. Ze worden op geen enkele manier openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.

6. Je bent zelf automatisch toegevoegd aan het abonnement. Je kan bestaande spelers toevoegen of nieuwe spelers aanmaken. Voor bestaande spelers noteer je de naam en kies je dan de persoon uit de lijst, voor nieuwe spelers moeten alle velden ingevuld worden.

7. Selecteer per speler het tarief, aanvaard de algemene voorwaarden (intern reglement van de club) en bevestig de inschrijving ook als het tarief nog niet volledig juist is. Tennis en Padel Vlaanderen stuurt ter bevestiging een mail naar alle leden van het abonnement dat het abonnement aangemaakt is. (Let op : de betaling is nog niet gebeurd!)

8. Na de inschrijving wordt je aanvraag goedgekeurd en verwerkt door de club. Het tarief, bepaald door het programma, zal soms door de club aangepast worden  (vb.  bij een 2de volwassen lid van hetzelfde gezin dat zich apart inschrijft, of voor een volledig gezin).

Het gezinslidgeld (totaal bedrag voor tennis, padel of tennis+padel voor alle leden van hetzelfde gezin die op hetzelfde adres wonen) verschijnt niet als optie in het programma van Tennis Vlaanderen. 

Betaal dus enkel nadat je een mail krijgt van Tennis en Padel Vlaanderen met als titel “Betalingsopdracht clubabonnement Brusselse T.C.”.  In die mail zit een betalingsopdracht met het juiste bedrag van de Brusselse Tennisclub. Gelieve zo snel mogelijk te betalen. Betaal online door op de link te klikken die je naar de website brengt. Bij betaling abonnement selecteer je bij betaalwijze “online betalen”. Betaal je liever via overschrijving vergeet dan niet de opgegeven gestructureerde mededeling Nadat de betaling verwerkt is door de club krijg je de bevestigingsmail van Tennis en Padel Vlaanderen.

9. Nadat de betaling door de club verwerkt is krijg je per mail de bevestiging van Tennis Vlaanderen dat je lid bent. Welkom bij de BTC!

INSCHRIJVEN VIA DE APP : HIERONDER EEN KORTE UITLEG 

1. Ga naar “Abonnement

2. Klik op selecteer club en kies Brusselse TC

3. Klik op selecteer speler. Minstens 1 van de spelers moet jouw profiel hebben en men kan andere spelers toevoegen.  Kijk jouw gegevens aub goed na (of wijzig indien nodig!) door op het potloodje te klikken naast jouw naam. Controleer ook alle persoonlijke gegevens van andere gezinsleden. Deze zullen worden gebruikt voor het ledenboekje en de mailings. De BTC zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor interne communicatie. Ze worden op geen enkele manier openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.

4. Klik op selecteer tarieven, tarief toevoegen en kies het  gepaste tarief en sla op. (zie ook punt 6)

5. Klik op betaling.  Je moet de algemene voorwaarden (intern reglement van de club) aanvaarden alvorens je op abonnement aanvragen kan klikken

6. Na de inschrijving wordt je aanvraag goedgekeurd en verwerkt door de club. Het tarief, bepaald door het programma, zal soms door de club aangepast worden  (vb.  bij een 2de volwassen lid van hetzelfde gezin dat zich apart inschrijft, of voor een volledig gezin). Het gezinslidgeld (totaal bedrag voor tennis, padel of tennis+padel voor alle leden van hetzelfde gezin die op hetzelfde adres wonen) verschijnt namelijk niet als optie in het programma van Tennis en Padel Vlaanderen. 

7. Betaal van zodra je via email/pushmelding krijgt met vraag tot betaling.

8. Na online betaling via de app krijg je onmiddellijk bevestiging van Tennis Vlaanderen dat je lid bent. Welkom bij de BTC!

Vragen?

  • Heb je vragen over het inschrijven of over het lidnummer en wachtwoord, contacteer dan Tennis en Padel Vlaanderen op 02/5480300
  • Heb je vragen over de betaling aan BTC, de club of de werking ervan, stuur dan een mailtje naar dagmanager Feyten Dominique (dagmanager Brusselse TC) : maes_feyten@hotmail.com

 

2. BARLID

Om barlid te worden gelieve te klikken op het inschrijvingsformulier hieronder, dit in te vullen en op de knop ‘Versturen’ te drukken. De betaling gebeurd onmiddellijk via bancontact.

Jouw gegevens zullen verschijnen in het ledenboekje en je emailadres zal gebruikt worden om je op de hoogte te houden van de activiteiten. Gelieve het formulier dus zo compleet mogelijk in te vullen. (De BTC zal de doorgegeven gegevens uitsluitend gebruiken voor de interne communicatie). Ze worden op geen enkele manier openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.

Inschrijvingsformulier