Lid worden ?

• VOOR DE SPELENDE LEDEN (TENNIS, PADEL OF TENNIS + PADEL) GELIEVE DE PROCEDURE TE LEZEN ONDER PUNT 1.
  • VOOR DE BARLEDEN GELIEVE EEN INSCHRIJVINGSFORMULIER IN TE VULLEN ONDER PUNT 2.

1. SPELEND LID (TENNIS, PADEL OF TENNIS + PADEL)

Wens je spelend zomerlid te worden van de Brusselse Tennisclub, dan moet je je rechtstreeks inschrijven via de site van Tennis Vlaanderen.
De tarieven van onze lidgelden kan je hier consulteren.

HIERONDER EEN KORTE UITLEG IN 9 STAPPEN :

1. Ga naar www.tennisvlaanderen.be :
2. Klik op “Club” rechts bovenaan en vul alleen 7003 in bij clubnummer (nummer van de Brusselse Tennisclub) en klik op “Zoeken“.
3. Klik op “Brusselse T.C”., en klik onderaan rechts bij Tarieven  op “Toon alle tarieven“.
4. Klik bij “Clubtarieven” op “Lid worden
5. Duid ‘ja‘ of ‘neen‘ aan indien je al ooit lid was van Tennis Vlaanderen of niet.

Indien ‘ja’ : Klik bovenaan op inloggen, vul lidnummer van Tennis Vlaanderen en wachtwoord in en klik op inloggen.

Deze gegevens kan je terugvinden in de mail van TV van vorig jaar. Via ‘wachtwoord vergeten’ kan je ook het lidnummer opzoeken (zoek je lidnummer) en/of wachtwoord ontvangen via mail (opgelet: dit wordt opgestuurd naar het emailadres dat je voordien aan Tennis Vlaanderen hebt opgegeven).

Indien ‘neen’ : vul je gegevens in

Kijk uw gegevens aub goed na (of wijzig indien nodig!) en klik op volgende. Deze gegevens worden voortaan gebruikt voor alle mails en ook voor ons ledenboekje. Controleer alle persoonlijke gegevens van alle gezinsleden. Deze zullen worden gebruikt voor het ledenboekje en de mailings. De BTC zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor interne communicatie. Ze worden op geen enkele manier openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.

Andere familieleden toevoegen?
Dat kan in het volgende scherm. Hier heb je de keuze om bestaande leden van Tennis Vlaanderen op te zoeken en toe te voegen (klik hiervoor op bestaand lid Tennis Vlaanderen, vul naam en voornaam in en kies de juiste persoon) ofwel personen met hun gegevens in te geven die nog geen lid zijn van Tennis Vlaanderen. Wil je geen extra personen aanduiden, ga dan verder.

Om de gegevens van reeds bestaande leden na te kijken en -/ of te wijzigen Hievoor moet je (wegens de wet op de privacy) telkens op de home page van Tennis Vlaanderen inloggen met de gegevens van het desbetreffende lid. Dit kan te allen tijde aangepast worden. Wij raden jullie aan om dit te doen alvorens je een abonnement aanvraagt, of juist na het versturen van het abonnement. Ga hiervoor naar de www.tennisvlaanderen.be , log in of vraag bij inloggen de gegevens op via ‘wachtwoord vergeten’ (zowel lidnummer als wachtwoord). Na het inloggen verschijnen de gegevens van de speler. Klik op het potloodje naast “privacy“. Men kan hier wijzigingen inbrengen in het profiel, contactgegevens en wachtwoord. Nadat je wijzigingen hebt aangebracht mag je niet vergeten te klikken op ‘opslaan‘.

6. Bevestig je inschrijving, ook als het tarief nog niet volledig juist is. Tennis Vlaanderen stuurt ter bevestiging een mail naar alle leden van het abonnement dat het abonnement aangemaakt is. (Let op : de betaling is nog niet gebeurd!)
7. Nu verschijnt je inschrijving op jouw spelersdashboard en kan je daar de status opvolgen (Via “i” kan je alle details zien).
8. Na de inschrijving wordt je aanvraag goedgekeurd en verwerkt door de club. Het tarief, bepaald door het programma, zal soms door de club aangepast worden  (vb.  bij een 2de volwassen lid van hetzelfde gezin dat zich apart inschrijft, of voor een volledig gezin).

Het gezinslidgeld (totaal bedrag voor tennis, padel of tennis+padel voor alle leden van hetzelfde gezin die op hetzelfde adres wonen) verschijnt niet als optie in het programma van Tennis Vlaanderen.

Betaal dus enkel nadat je een mail krijgt van Tennis Vlaanderen met als titel “Clubabonnement goedgekeurd-betalingsopdracht”.  In die mail zit  een betalingsopdracht met het juiste bedrag van de Brusselse Tennisclub. Gelieve dan deze zo snel mogelijk te betalen met de opgegeven gestructureerde mededeling. Nadat de betaling verwerkt is door de club krijg je de bevestigingsmail van Tennis Vlaanderen.

9. Nadat de betaling door de club verwerkt is krijg je per mail de bevestiging van Tennis Vlaanderen dat je lid bent. Welkom bij de BTC!

Vragen?

• Heb je vragen over het inschrijven of over het lidnummer en wachtwoord, contacteer dan Tennis Vlaanderen op 02/5480300
  • Heb je vragen over de betaling aan BTC, de club of de werking ervan, stuur dan een mailtje naar dagmanager Feyten Dominique (dagmanager Brusselse TC) : maes_feyten@hotmail.com

Bekijk het filmpje van Tennis Vlaanderen voor meer uitleg over de inschrijvingen (een .mp4 video-bestand wordt gedownload) : http://vtv.fb.email.addemar.com/c1621/e3629164/h17e25/l86420/index.html

2. BARLID

Om barlid te worden gelieve te klikken op het inschrijvingsformulier hieronder, dit in te vullen en op de knop ‘Verzenden’ te drukken.

jouw gegevens zullen verschijnen in het ledenboekje en je emailadres zal gebruikt worden om je op de hoogte te houden van de activiteiten. Gelieve het formulier dus zo compleet mogelijk in te vullen. (De BTC zal de doorgegeven gegevens uitsluitend gebruiken voor de interne communicatie). Ze worden op geen enkele manier openbaar gemaakt of doorgegeven aan derden.)

De factuur zal opgestuurd worden naar het opgegeven e-mailadres. Vermeld duidelijk onderaan indien je de facturatie anders wenst.

Inschrijvingsformulier