Paastennisstage Jeugd

PAASTENNISSTAGE (OUTDOOR EN INDOOR)

De paasstage is voorbehouden aan BTC leden. Elk jaar moet het lidmaatschap vernieuwd worden voor aanvang van de lente daar deze geldig is van 1 april tot 31 maart. Ga hiervoor naar rubriek  “Nuttige info – lid worden ?” – indien dit nog niet gedaan is. 

De paasstage zal doorgaan van maandag 3 april tot en met vrijdag 7 april 2023 op de buitenterreinen en/of de binnenterreinen van BTC afhankelijk van de weeromstandigheden.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kan de paasstage vroegtijdig afgesloten worden indien de stage volzet is. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Bij het inschrijven voor de stage dient een voorschot van 55€ online betaald te worden via bancontact. Het saldo van de stage wordt contant betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Hieronder een beschrijving van de stages die worden aangeboden met een link naar het inschrijvingsformulier.

Recreatieve Paasstage

De stage is voor kinderen vanaf 4 jaar. De groepen worden ingedeeld op basis van niveau en leeftijd. Indien nodig zullen de trainers nog wijzigingen doorvoeren in de groepen zodat iedere deelnemer in de optimale groep zit.

Deze stage is voor niveau : wit, blauw, rood, oranje, groen en geel/maxi-tennis. Uitleg over de niveaus vindt U onder de rubriek “Lentecyclus”.

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u : opwarming, tennisles, omnisport, conditietraining, sport en spel. Er is 1 pauze in de voormiddag en 1 pauze met vieruurtje in de namiddag.

Van 12u tot 13u30 : middagpauze met warme maaltijden en water

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Op vrijdag worden er tennistests afgelegd en wedstrijdjes gespeeld. Om 16u is er een prijsuitreiking voor alle kinderen.

Prijs van de stage niveau wit, blauw of rood : 205€ waarvan 45€ voor warme maaltijd en vieruurtje

Prijs van de stage niveau oranje, groen en geel/maxi : 215€ waarvan 45€ voor warme maaltijd en vieruurtje

Het 2de en volgend kind van hetzelfde gezin krijgt 10€ korting indien er wordt ingeschreven voor dezelfde Recreatieve Paasstage.

Inschrijvingsformulier

Intensieve Paasstage

Deze stage is voor de kinderen die de basisslagen beheersen (vanaf oranje) en intensief willen trainen, een ideale voorbereiding voor de interclubspelers !

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u : opwarming, conditie, tennisles, wedstrijdoefeningen 

Van 12u tot 13u30 : middagpauze met warme maaltijd en water

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Prijs van de intensieve stage : 250€  waarvan 45€ voor warme maaltijd en vieruurtje

Voor een intensieve stage wordt er geen gezinskorting gegeven voor een 2de kind.

Inschrijvingsformulier