Seniorentornooi KOTK

15e BTC-Senioren-Dubbel-Overdag-toernooi ten bate van KOM OP TEGEN KANKER

Beste tennisvriendinnen en tennisvrienden,

Zoals voor enkele weken reeds aangekondigd, sturen wij jullie hierbij de uitnodiging tot inschrijving voor het 15e Senioren-dubbel-toernooi van de BTC ten bate van  KOM OP TEGEN KANKER .

Dit toernooi gaat door van maandag 12 tot en met zondag 18 augustus 2019 en wordt overdag (tussen 9.30u en 17.30u) gespeeld. Het toernooi begint met een poulefase (in principe poules van 4) en eindigt in het WE met een uitschakelingsfase.

Op de eerste aankondiging van het toernooi hebben velen reeds laaiend enthousiast gereageerd. Laat dit enthousiasme zich ook van jullie allen meester maken. Nu wordt het immers de hoogste tijd om een definitieve afspraak te maken met jullie partners en in te schrijven.

Dit toernooi wordt in 3 reeksen (Dubbel Heren, Dubbel Dames en Dubbel Gemengd) gespeeld en is voorbehouden aan heren 60+ en dames 60+. Een ploeg mag maximaal 33 punten hebben. Er mag ingeschreven worden in twee reeksen, voor zover jullie speelmogelijkheden dit toelaten.

Er kan ingeschreven worden door uiterlijk tegen 5 augustus te klikken op deze link: Inschrijvingsformulier

Om ons toe te laten het toernooi zo goed mogelijk voor te bereiden, verzoeken wij jullie de gegevens volledig in te vullen.

Wij willen er nogmaals de nadruk op leggen dat naast het sportieve aspect van dit toernooi, nog belangrijke motivaties meespelen om jullie in te schrijven: het sociale aspect en de gezelligheid die dit toernooi uitstraalt en vooral het goede doel dat in deze organisatie centraal staat.

Mochten jullie deze boodschap ook kunnen doorgeven aan familie en/of vrienden om ze aan te sporen deel te nemen, doe dit dan heel zeker.