Padeltornooi zondag 31/7 inschrijving

Padeltornooi zaterdag 30/7 inschrijving

Totaal

Inschrijving Interclub Padel 2022

Je kan je vanaf nu tot 1O juli 2022 inschrijven voor de Padel Najaars-interclub 2022.

Vergeet niet je nieuw Padel-klassement te controleren op de website www.tennisvlaanderen.be, en dit te vermelden bij je inschrijving. De padelcommissie kan hiermee dan makkelijk mee aan de slag.

Voor meer info kan je een mailtje sturen naar padel@brusselsetennisclub.

Inschrijving MEGA BTC BBQ 26/6

20 kaarten beschikbaar voor Degroof Petercam

In de week van 30 mei organiseert Degroof Petercam in hun kantoren een aantal interessante events. Als fijne buren zijn er 20 vrijkaarten beschikbaar in het clubhuis. First come, first served.

Wat staat er op het programma?

• Maandag 30 mei
      Om 11.30 u. : Uiteenzetting gevolgd door een sandwichlunch
      > “Hoe opportuniteiten identificeren in de thema’s van de
      toekomst: hernieuwbare energie, elektrificatie, cloud en
      automatisering”
      Dries Dury, Fund Manager Degroof Petercam Asset Management
    • Tussen 19 u. en 21 u. : vernissage van de tentoonstelling van
      Carole Ebtinger gevolgd door een receptie
    • Dinsdag 31 mei
      Om 15.30 u. : Uiteenzetting gevolgd door een tea time
      > “Dringend gezocht medicijn tegen Parkinson”
      Ivo de Bisschop, oprichter en voorzitter van vzw Stop Parkinson
      > “Zorgvolmacht: uw toekomst in goede handen”
      Vincent Hovine, Estate Planner
    • Woensdag 1 juni
      Om 11.30 u. : Uiteenzetting gevolgd door een sandwichlunch
      > “Vastgoed? Ja, maar dan wel beursgenoteerd”
      – Herman Van der Loos, Equity Analyst
      > “Financier uw projecten met een Lombardkrediet”
    • Donderdag 2 juni
      Vanaf 18.45 u. : “Meet the CEO” – Hugo Lasat
      ​​​​​​​Aperitief gevolgd door een walking dinner
      Kasteel van Groot-Bijgaarden
    • Vrijdag 3 juni
      Om 15.30 u. : Uiteenzetting gevolgd door een tea time
      > “Macro-economische kanttekeningen en vooruitzichten”
      – Hans Bevers, Chief Economist

ADRES :
Bank Degroof Petercam
Neerhoflaan 8/0
​​​​​​​1780 Wemmel

Schrijf je in voor de BBQ van zaterdag 23 april!

Op zaterdag 23 april starten we met een knal het zomerseizoen 2022 en we hopen dit samen met jullie te kunnen vieren! Om 18.30u. beginnen we met een receptie, en om 19.00u. kunnen jullie aanschuiven voor de heerlijke BBQ. (28€/pp, 15€/-12j.). De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Aansluitend en om de opening denderend af te sluiten organiseren we een heuse party. Geef toe, dat is té lang geleden, toch? Let’s have a real good partyyy!

Inschrijven kan via een mailtje naar animatie@brusselsetennisclub.be.

Inschrijvingen Recreatief Tennis-Zomertornooi 2022

Het recreatief tennis-zomertoernooi is een toffe vriendschappelijke competitie en tevens de ideale gelegenheid om nieuwe tennispartners te leren kennen.

In poules van 4 of 5 personen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) speel je 3 of 4 wedstrijden tegen spelers van ongeveer gelijkwaardig niveau. Er zijn 4 categorieën :

• Dames 3-5 punten
    • Dames +10 punten
    • Heren 3-5 punten
    • Heren +10 punten

De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar (vanaf geboortejaar 2006). Spelers met maximum 5 punten kunnen zich desgewenst ook inschrijven in de reeks vanaf 10 punten. Wees wel zeker dat jullie voldoende beschikbaar zijn om in verschillende reeksen te kunnen spelen.

Wanneer wordt er gespeeld?
Inschrijven kan tot 1 mei waarna de verschillende poules worden samengesteld. De onderlinge wedstrijden kunnen vervolgens gespeeld worden. Alle wedstrijden van de poules dienen vòòr 10 augustus gespeeld te zijn. In september worden de eindrondes gespeeld met telkens de eerste 2 van elke poule.

Hoe verlopen de wedstrijden?
Gedurende het gereserveerde uur wordt er met doorlopende telling (bv. 11/7) gespeeld. Er moet altijd een winnaar zijn. Indien de stand gelijk is rond de 50ste minuut wordt een tiebreak tot 7 gespeeld. De winnaar geeft de uitslag door via competitie@brusselsetennisclub.be.