HERFSTCYCLUS PADEL VANAF 2 OKTOBER

Een lessencyclus padel die start op 2 oktober en dit gedurende vijf opeenvolgende weken.

De lessen duren telkens anderhalf uur (uitsluitend in groepjes van vier) en worden gegeven op maandag en woensdag tussen 19u30 en 22u30 en op dinsdag tussen 18u en 21u op padelterrein 4.

Groepslessen kunnen niet verplaatst worden tenzij er geen trainer beschikbaar is. Indien er door hevige regen niet kan gespeeld worden wordt de les 1 week opgeschoven.

Wij kunnen maximum 24 deelnemers aannemen voor deze cyclus. Schrijf je dus snel in, first in first served !

Prijs voor de lessenreeks van 5 lessen: 125€/persoon
!! Alleen BTC padelleden kunnen deelnemen !!

Inschrijven kan vanaf 17/8 en doe je via https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/nl/clubdashboard/lessen-en-stages?clubId=2071 tot de lessenreeksen volzet zijn.

Na de afsluiting krijg je een planningsvoorstel via mail. Wij vragen om dit zsm te bevestigen bij ontvangst. Na de bevestiging hiervan wordt de betalingsopdracht doorgestuurd die onmiddellijk moet betaald worden.

Opgelet: inschrijving is pas definitief na betaling. Bij niet-betaling worden de leden op de reservelijst aangesproken.

Heb je problemen om in te schrijven?  Verspil geen tijd en contacteer ons via tennisschool@brusselsetennisclub.be . We contacteren je zo spoedig mogelijk om je te helpen. Geef dus zeker ook je GSM-nummer door!

VOLWASSEN PADELSTAGE

De padelstage is voorbehouden voor volwassen BTC padelleden.

De stage gaat door op maandag 21/8, dinsdag 22/8, donderdag 24/8 en vrijdag 25/8 op padelterrein 4 van 19u30 tot 21u voor niveau P50-P100 en van 21u tot 22u30 voor niveau vanaf P200.

Per niveau worden er 4 deelnemers aanvaard.
Een totaal van 6u les op 1 week tijd !

Prijs per persoon (met 4 deelnemers per niveau) : 100€

Bij het inschrijven voor de stage dient het totaal bedrag online betaald te worden via bancontact. 

Inschrijvingsformulier Volwassen Padelstage niveau P50-P100     VOLZET !!!!

Inschrijvingsformulier Volwassen Padelstage niveau P200   VOLZET !!!

Retro Padeltoernooi 29/7 (VOLZET) -30/7/23 (VOLZET)

Wegens succes herhaald!!
Het onovertroffen Retropadel  (intern) toernooi wordt georganiseerd op zaterdag 29 en zondag 30 juli.
Een fun toernooi met muziek tot in de late avond, eten en drinken tegen democratische prijzen, een toffe retrosfeer, en een prima gelegenheid om andere leden te leren kennen.
Wat moet je nog meer weten?
 • je schrijft individueel in, voor ofwel zaterdag ofwel zondag,
 • per wedstrijd worden telkens nieuwe duo’s samengesteld via loting
 • kom in je tofste retro outfit, er is een prijs voor de origineelste outfit,
 • start is om 11u00, eindtijd tegen 17u00
Inschrijvingen afgelopen, maar komen supporteren en mee genieten van de ambiance kan altijd!

Najaarsinterclub Padel 2023

Met een succesvolle voorjaarsinterclub nog vers in het geheugen, beginnen we al met de voorbereidingen voor  de najaarsinterclub padel 2023!

Deze zal doorgaan op volgende data:

 • 8-9-10 september
 • 22-23-24 september
 • 6-7-8 oktober
 • 20-21-22 oktober
 • 3-4-5 november

Er zijn drie reeksen:

 • Cornet Mixed Padel Cup: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6: 1 DD, 1 HD, 2 MD
 • Cornet Senior Cup Open, 40+: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6
 • Cornet Senior Cup Dames, 40+: 4 wedstrijden van elk 2 sets tot 6

We doen bij deze dan ook een warme oproep om je in te schrijven voor de interclubcompetitie 2023 via onderstaand formulier en dit vóór 21  juli 2023.

De nieuwe padelklassementen werden door Tennis Vlaanderen op woensdag 16 juni  gepubliceerd. Vergeet dus zeker niet je nieuwe klassement te controleren in je spelersdashboard op de website van TennisVlaanderen en dit te vermelden bij jouw inschrijving. De padelcommissie kan hier dan makkelijk verder mee aan de slag voor het bepalen van de in te schrijven reeksen en ploegsamenstellingen.

Je kan individueel inschrijven of als team. Een team bestaat minimum uit 6 personen zodat je binnen jouw team afwezigheden kunt opvangen. Inschrijvingen van teams van minder dan 6 personen zijn niet toegestaan. Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, zullen we als padelcommissie de teams verder samenstellen om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om aan de Interclub mee te doen. Teams moeten dus openstaan om extra spelers in hun team te ontvangen.

Per ploeg moet een ploegkapitein verplicht aangeduid worden (bij inschrijving reeds te vermelden) die zich wil inzetten voor het opstellen en opvolgen van zijn of haar ploeg en het administratief beheer van de wedstrijden (ploegsamenstellingsformulier en uitslagenblad, ingave in elit,..) op zich gaat nemen.

Het reglement van de Padel Interclub 2023 kan worden geconsulteerd op de website van Tennis en Padel Vlaanderen. Dit reglement moet door elke kapitein (en liefst elke speler) gekend zijn.
De padelcommissie zal een infomoment inlassen voor de kapiteins om het interclub reglement, de te vervullen formaliteiten en de administratie met de kapiteins te doorlopen en uit te leggen wat van hen verwacht wordt.

Voor nieuwe kapiteins is deze info sessie verplicht. Het info-moment zal doorgaan op dinsdag 5 sept om 19u30.  Vergeet deze datum dus niet  te noteren in jullie agenda. Die avond zullen ook de interclub-mapjes uitgedeeld worden.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons altijd contacteren:
Aurélie De Wagheneire: 0474 57 89 77
Monique van Hoof: 0471 23 81 16

NIEUW : lentecyclus Padel voor volwassenen (VOLZET)

Een lessencyclus padel die start op 22 mei en dit gedurende vijf opeenvolgende weken.

De lessen duren telkens anderhalf uur (uitsluitend in groepjes van vier) en worden gegeven op maandag en dinsdag tussen 18u en 22u30 op padelterrein 4.

Wij kunnen maximum 24 deelnemers aannemen voor deze lentecyclus. Schrijf je dus snel in, first in first served ! Lees verder “NIEUW : lentecyclus Padel voor volwassenen (VOLZET)”

BTC Tennis & Padel, thuis van de tennis-jeugd in Vlaams-Brabant.

Zaterdag 22 april is het tennis-seizoen 2023 officieel afgetrapt met een spetterende opening op de BTC. Tijd om onze jonge spelers klaar te stomen via de BTC Tennisschool voor de komende Tennis Tour 2023! Als club steken we veel energie om onze jeugd de nodige ondersteuning te geven, en proberen we jaar na jaar deze kwalitatief te versterken. We wensen elk jaar onze jeugdspelers de juiste begeleiding aan te bieden die ze verwachten.

Lees verder “BTC Tennis & Padel, thuis van de tennis-jeugd in Vlaams-Brabant.”

Spaghetti avond 2023

Onze jaarlijkse spaghetti avond is terug van weggeweest.
We hebben een beperkt aantal plaatsen per shift. Wees snel en mis het niet.

Inschrijvingen zijn intussen afgesloten.